+46 72 16 40 020 info@sdmg.se

Youtube Annonsering

YouTube är den näst största ”sökmotorn” i Sverige och ägs av Google vilket innebär att ni kan annonsera där via Google AdWords. Våra certifierade sökmotorkonsulter hjälper er att strukturera och optimera era videokampanjer för att leda relevant trafik till er sajt. En perfekt marknadsföringskanal om ni har specifika kampanjer ni vill nå ut med till en bred målgrupp.

YouTube Annonser är ett relativt nytt, bevisat effektivt och extremt fördelaktigt sätt att marknadsföra sitt företag där det spelar roll mest – på Google & YouTube. Här nedan listar vi några skäl varför man bör se till att synas och annonsera på Youtube. SDMGs specialister på YouTube annonsering garanterar bästa möjliga resultat för Er som kund.

Varför Youtube Annonsering?

Det finns flera, väldigt goda anledningar till varför du borde överväga att börja annonsera på YouTube. YouTube Annonser är ett nytt, bevisat effektivt och extremt fördelaktigt sätt att marknadsföra ditt företag där det spelar roll mest – på Google & YouTube. YouTube är den näst största sökmotorn efter Google. Med över 1,9 miljarder inloggade besökare varje månad erbjuder YouTube det perfekta tillfället till att nå fler kunder. I Sverige tittar 87% av alla internetanvändare på YouTube och intresset för videoinnehåll ökar dessutom kontinuerligt. Annonserar ni på Google och Facebook redan? Addera Youtube som ytterligare en kanal att nå ut med ert erbjudande och Öka er försäljning.

Möjligheter med Youtube annonser

Ett stort antal företag har lyckats nå framgång med YouTube Annonser i alla typer av branscher från terapi och vård till e-handelsföretag och företag i mer traditionella branscher.

Det finns ingen annan plattform som så konkret kan hjälpa ditt företag via Google som YouTube för företag i kombination med YouTube Annonser. YouTube generellt är i en klass för sig när det gäller vilka resultat du kan förvänta dig: ökad försäljning och bokningar från alla möjliga kanaler, drastiskt förbättrad Google närvaro, rankning och SEO, fler besökare till din webbplats, fler konverteringar, mycket högre kundförtroende, förhöjd upptäckbarhet, starkare varumärke, bättre kundkommunikation.

* Skapa ny trafik och försäljning via mer bra trafik från Youtube
* Mer trafik & försäljning från Google Organic Search
* Ökad kännedom om ditt varumärke

Att addera Youtube annonsering för företag som redan kör annonsering på Google och eller Facebook är en no-brainer. Förutom att Youtube i sig skapar nya intäktsvägar för Ert bolag så bidrar det också till mer organisk söktrafik. Våra experter på Youtube marknadsföring skapar optimalt bra målgrupper och hittar Rätt trafik till lägsta möjliga kostnad.

Nå en enorm publik med YouTube-annonsering. YouTube erbjuder er en mätbar annonsering som är billig och träffsäker. Vi hjälper er att rikta annonseringen till rätt målgrupp, inom rätt segment och vid rätt tillfälle.

Att annonsera på YouTube

Om ni vill börja tjäna pengar på YouTube bygger vi först en kontostruktur som möjliggör räckvidd. Uppstarten tar cirka två veckor beroende på omfattning. Sedan hjälper vi er att hantera och utveckla er YouTube-annonsering löpande. Ni skickar era videoannonser till er certifierade sökmotorkonsult som hjälper er att optimera:

* Kampanjer och annonser
* Kostnad per videovisning
* Era budnivåer, demografier och inriktningar
* Placering av annonser och schemaläggning efter prestation
* Förbättrar och utvecklar era resultat

Vi kan även ta hand om produktion och utformandet av videoannonserna och skapa era reklamfilmer.

Hos SDMG får du alltid

* Personlig support
* Resulatbaserad prissättning
* Månadsrapporter
* Du äger ditt Google-konto och betalar annonskostnaden direkt till Google

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för en diskussion om hur Ni kan få mer trafik via YouTube

1 + 12 =

Läs mer – TJÄNSTER läs om våra tjänster inom SMM, SEO, AR, med mera här.

SDMG optimerar Youtube annonser lika bra som man jobbar med att optimera & skapa bästa resultat med Facebook och Google annonsering. Nyckeln till framgång är hur de arbetar med att optimera annonseringen.

Tina Sundin

Founder , Bonti of Sweden