+46 72 16 40 020 info@sdmg.se

Konverteringsoptimering

I konverteringsoptimering hjälper vi kunder att få sina hemsidor att sälja mer helt enkelt. Konverteringsoptimering handlar om att få en hemsida att öka säljet per besökare. Har ni exempelvis en konvertering på 1% på er e-handel kan vi sätta ett mål att öka denna siffra till 2% och därmed dubbla er försäljning.

Konverteringsoptimering – så gör vi

Vi gör det som alltid enkelt. Vi gör som vi vet att man skall göra för att Öka antalet köp på en hemsida.

– Vi mäter hur mycket er hemsida konverterar nu
– Vi analyserar vad som kan förbättras
– Vi förbättrar detaljer i er hemsida
– Ni får ökad försäljning

SDMG förbättrade konverteringen på Bonti.se med det dubbla på endast ett par veckors arbete. Man förbättrade snabbheten på min hemsida och fick inte minst mobilsiten att konvertera med små ändringar i designen. SDMG kan verkligen konverteringsoptimering!

Tina Sundin

Founder & CEO, Bonti of Sweden

Konverteringsoptimering – FAST PRIS

PAKET A – 25 000 SEK

Här lägger vi 10 timmar på att utföra det som vi vet ökar konverteringen på en hemsida. Det kan vara att förbättra snabbheten, minimera antalet klick eller ändra om en smula i designen och navigeringen. 

PAKET B – 35 000 SEK

Här lägger vi 20 timmar på att utföra det som vi vet ökar konverteringen på en hemsida. Det kan vara att förbättra snabbheten, minimera antalet klick eller ändra om en smula i designen och navigeringen.

AR för bättre konvertering

Om ni säljer möbler, heminredning, vitvaror, bilar, båtar etcetera rekommenderar vi starkt att ni tittar på AR för e-handel. Här ökar alla kunder sin konvertering samt minskar returerna. Kontakta oss för att få veta mera.

Läs också – Tjänster – läs mer om våra övriga tjänster som SEO, SEM, SMM.