+46 72 16 40 020 info@sdmg.se

Digital Marknadsföring

Stockholm Digital Marketing Group, SDMG, startade sin verksamhet våren 2019 efter att en av grundarna insett hur dyrt det var att bygga hemsidor.

Webbyråer i Stockholm tog våren 2019 plötsligt mellan en halv miljon till ett par miljoner kronor för att bygga en relativt enkelt e-handelssida. En byrå erbjöd sig att göra om Bonti.se för 1.5 miljoner kronor. Grundarna av SDMG tyckte det var helt orimliga priser.

Detta blev starten för SDMG. Det första man löste var trögheten på Bonti.se. Totalt 4 olika webbyråer i Stockholm hade berättat för Tina Sundin, grundare och VD på Bonti att det Enda hon kunde göra var att bygga en helt ny hemsida. Detta för att lösa tröghetsproblemet med Bonti. Att hemsidan laddade på 20 sekunder.

SDMG startades upp & på 2 veckor hade man löst problemet med den långsamma hemsidan. Detta till ett pris på endast knappt 20 000 kronor. Nu var Bonti plötsligt snabbast i sin bransch med laddtid på under 2 sekunder.

Jag rekommenderar Varmt Stockholm Digital Marketing Group. De har hjälpt mig få en Supersnabb hemsida, mångdubblat min trafik och skapat många miljoner mer i intäkter från SEO, SEM och SMM. De är verkligen Bäst på allt som har med Digital marknadsföring att göra.

Tina Sundin

Founder & CEO, Bonti

Utveckling av Bonti’s Digitala Marknadsföring

Efter att laddtiden lösts och gått från sämst i branschen till allra bäst tog SDMG sig an att skapa bäst SEO (sökmotoroptimering) och sedan ville Bonti också förbättra sig på Google Ads, Google Shopping och Facebook annonsering.

Resultat 2019 för Bonti

– Snabbast laddtid i branschen på Bonti.se
– Bäst sökmotoroptimering (SEO) i branschen
14 ggr annonskostnaden i försäljning från Facebook Annonsering
10 ggr annonskostnad i försäljning från Google Ads
35% lägre klick kostnad för Google Ads

Allt detta uppnåddes genom att SDMG har de bästa personerna inom respektive område. Så blev det som startade som ett kompisprojekt där Tina fick litet hjälp med en långsam hemsida en ny webbyrå  med fokus på

– Enkelhet
– Låga priser
– Snabb leverans
– Högsta kvalitet

Behov av Digital Marknadsföring?

Har ditt företag behov/vilja av att förbättra er inom en eller flera delar från konvertering på hemsida till SEO, SEM, SMM, AR så kontakta oss.

* Facebook Annonsering – räkna med att sälja för 10 gånger mer än annonskostnaden
* Google Annonsering – vi brukar leverera ca 10 gånger annonskostnaden
* Konverteringsoptimeringvi fixar bäst laddtider och max sälj
* Sökmotoroptimering
– vi är bäst i Sverige på SEO
* 3D Video – superba filmer inom 48 timmar
* Hemsidor – oslagbara priser
* AR för e-handel

Vi levererar. Snabbt, effektivt & utan krusiduller. Vi tycker det är kul att leverera Bästa möjliga resultat.

Bland kunder som anlitat SDMG under 2020 märks Gigger som är Sveriges snabbast växande Gigplattform, Marquard Media Group, Soft2Bet med flera. 

LÄS OCKSÅ – Om oss – mer om SDMG

Följ SDMG