+46 72 16 40 020 info@sdmg.se

OM OSS

SDMG, Stockholm Digital Marketing Group arbetar med alla digitala lösningar från att bygga hemsidor och göra 3D-filmer & AR lösningar till att hjälpa kunder att öka sin försäljning i annonsering på Facebook/Instagram, Linkedin, Google med flera sociala media. SDMG är också mycket duktiga på SEO (sökmotoroptimering) och konverteringsoptimering. 

Samtliga medarbetare i bolaget är specialiserade på sina respektive områden, UX, SEO, SEM, SMM, konverteringsoptimering, 3D, AR och Video. Vi arbetar enbart med de allra bästa inom varje område. Som Certified Partner åt NextwebAR kan vi erbjuda er bästa möjliga lösning för att implementera 3d och AR lösningar till er affär till bästa möjliga pris.

MÅL

Vårt mål är att leverera bästa möjliga kvalitet och resultat till varje kund.

SDMG LEDORD

 – Kvalitet
– Enkelhet
– Prisvärt
– Resultat
– Innovation

Kvalitet har vi i allt vi gör. Vi har hoppat över onödiga overhead kostnader i form av flashiga lokaler, jobbar med världens bästa konsulter och kan så vara mer prisvärda och hålla bättre priser. Vi överfakturerar inte genom att göra er nya hemsida till ett helt koncept där vi leker management konsulter. Vi litar på att Ni som kunder kan er business och kan ge oss en tydlig kravspecifikation. På så vis gör vi det enkelt & kan bygga hemsidor till en bråkdel av kostnaderna som de stora webbyråerna gör. Samma sak med SEO, SEM och SMM – Vi Krånglar inte till det med en massa facktermer och krav på vår kund utan jobbar med enkelhet & vi skapar resultat åt Er. Vad gäller innovation söker vi ständigt nya tekniska lösningar som kan vara till nytta för våra kunder.

Behov av Digital Marknadsföring?

Har ditt företag behov/vilja av att förbättra er inom en eller flera delar från konvertering på hemsida till SEO, SEM, SMM, AR så kontakta oss.

* AR för e-handel – ta din e-handel till nästa nivå
* YouTube Annonsering – nå maximal försäljning på YouTube
* Content Creation– vi skriver bästa möjliga content & landningssidor
* Growth Analys – vi hittar rätt vägar till ökad trafik & försäljning för er business
* Facebook Annonsering
– räkna med att sälja för 10 gånger mer än annonskostnaden
* Google Annonsering – vi brukar leverera ca 10 gånger annonskostnaden
* Konverteringsoptimeringvi fixar bäst laddtider och max sälj
* Sökmotoroptimering
– vi är bäst i Sverige på SEO
* 3D Video – superba filmer inom 48 timmar
* Hemsidor – oslagbara priser

Vi levererar. Snabbt, effektivt & utan krusiduller. Vi tycker det är kul att leverera Bästa möjliga resultat.

Läs ocksåDigital Marknadsföring – mer om hur SDMG arbetar och hur vi startade vår verksamhet.

Följ oss