+46 72 16 40 020 info@sdmg.se

FACEBOOK ANNONSERING

SDMG har spetskompetens inom annonsering på Facebook och Instagram och vi levererar fantastiska resultat till våra kunder. Under 2019 skapade vi i snitt 14 gånger annonskostnaden i försäljning till våra uppdragsgivare. Bästa månaden 2019 skapade våra SMM-experter 39,2 gånger ad spend på Facebook annonseringen.

ATT ANNONSERA PÅ FACEBOOK

Alla kan skapa en annons på Facebook. Det svåra är att arbeta med Facebook annonsering så att man får optimalt resultat. Våra konsulter är specialister på just Facebook annonsering. De vet hur man sätter upp ert Facebook konto på rätt sätt, de arbetar kontinuerligt med att optimera era annonser för bästa pris och bästa konvertering för varje vecka som går. De levererar fantastiska resultat helt enkelt.

KUNDEXEMPEL

Under 2019 övertog SDMG arbetet med att annonsera på Facebook för Bonti.se. Tidigare hade Bonti gjort detta arbete inhouse och man hade sålt produkter för strax under annonskostnaden man lade ner på att köpa annonserna. SDMG skapade drygt 39 gånger annonskostnaden i försäljning via FB annonsering den bästa månaden 2019 och i snitt 14 gånger adspend över sista halvåret 2019

Efter 6 månaders arbete med Bonti.se på Facebook och Instagram hade Bonti investerat 106 000 SEK i annonskostnad och sålt varor för drygt 1,4 miljoner.

RESULTAT BONTI

– Drygt 14 ggr pengarna i försäljning
– Cirka 35% lägre klick kostnad
39 ggr adspend i November 2019

“SDMG adderade drygt 1,4 miljoner i extra försäljning till mitt bolag under andra halvåret 2019 genom sitt exceptionella annonserings-arbete på Facebook och Instagram. Jag kan rekommendera SDMG lika varmt som Social Media Annonskonsulter som jag gör vad det gäller SEO, UX och annonsering på Google. Fantastiska resultat helt enkelt!”

Tina Sundin

Founder & CEO , Bonti of Sweden AB

Läs mer – TJÄNSTER läs om våra tjänster inom SEM, SEO, AR, med mera här.