+46 72 16 40 020 info@sdmg.se

TikTok Annonsering

TIKTOK är världens snabbats växande sociala media de senaste åren med långt över en miljard användare world wide. TikTok skiljer sig rejält från äldre sociala media både vad gäller publik, användandet och inte minst hur man uppnår bra resultat från sina kampanjer. Här gör du TikToks och fokus är i princip “bara” att skapa rätt content. 

TikTok Annonsering med SDMG

SDMG har flera kunder och exempel på hur vi skapat tydliga toppresultat till kunder inom e-handel för möbler, affiliate marketing med mera.

– TikTok Ads – här managerar vi annonsering på TikTok
– TikTok Creative Campaigns – här producerar vi kreativt video content för kunder
– Full Package – vi sköter både det kreativa och det tekniska i arbetet med TikTok
– Uppföljning – vi leverar statistik varje månad

Nyckeln till framgång med TikTok Annonsering.

För att bli framgångsrik i att nå ut på TikTok måste man först och främst förstå hur användarna beter sig på plattformen. Sedan handlar det också om att skapa så relevant innehåll som möjligt för Tik Tok’s sökalgoritm och att ständigt mäta och uppdatera det kreativa materialet. TikTok annonsering är en smula komplext både vad det gäller att hitta rätt kreativt anslag men också på den tekniska biten. SDMG vet hur man jobbar med TikTok och kan Garantera att ni får resultat genom att arbeta med oss.

Varför TikTok?

Man skall arbeta med TikTok om man vill ha fler relevanta besökare till sin hemsida. Med rätt arbete uppnår man ökad trafik ju längre man arbetar aktivt med att förbättra sig. En vanlig missuppfattning är att TikTok endast är för generation Z men sanningen är att TikTok har drygt 60% användare över 25 år. 

– Nå generation z 
– Öka er försäljning och nå fler kunder
– TikTok har 14% högre ROI än andra sociala plattformar

Att annonsera på TikTok handlar ju som i all marketing om att fånga in människor som attraheras av det just er business erbjuder. Genom att anlita proffs på TikTok annonsering så fångar man in personer som är i en sök- och köpprocess. Man får rätt trafik helt enkelt. Rätt trafik betyder ökad försäljning.. och detta kan vara den mest lönsamma trafik man kan få. Så vill man ha mer rätt trafik, ökad försäljning och ökade marginaler skall man satsa på TikTok.

Mer om TikTok

TikTok appen ägs av Kinesiska ByteDance och har passerat 1,6 miljarder nedladdningar från Appstore och Google Play. Bara i år säger bolaget att man fått in över 600 miljoner nya användare.

Användarna publicerar video content med en hel del effekter och filter. Musik, dans och utmaningar är populärt och en stor del av innehållet på TikTok. Generation Z har tagit till sig detta relativt nya sociala media helt men äldre användargrupper växer kraftigt då TikTok bland mycket annat marknadsför sig som huvudsponsor för EM i fotboll.

Läs mer – TJÄNSTER läs om våra tjänster inom SMM, SEM, SEO, AR med mera här.