+46 72 16 40 020 info@sdmg.se

Google Annonsering

Google Annonsering kallas SEM (Search Engine Marketing) på engelska. Till skillnad mot SEO (Search Engine Optimization, sökmotoroptimering) handlar detta om att jobba så professionellt som möjligt med Google Ads (tidigare kallat Google AdWords).

Precis som i vårt arbete med SEO har vi konsulter som är dedikerade och proffs just på Google Annonsering. Med hjälp av deras kompetens skapar vi garanterat Ökad försäljning, minskade annonserings-kostnader och bättre marginaler för våra kunder. Google Ads är de köpta textlänkarna du oftast ser på Google högst upp när du gjort en sökning. För att lyckas sälja för 8 till 10 gånger pengarna via Google Ads krävs det att man anlitar människor som är utbildade och erfarna i att arbeta med detta. Man tjänar på att anlita proffs. Dels skapar de många gånger bättre resultat/försäljning kontra din annonsbudget. Dels ser de till att minimera klick-kostnaden i din Google annonsering.

KUNDEXEMPEL

Bonti of Sweden startade 1992 och gick online 1995. SDMG har arbetat med Bonti.se i alla delar från att snabba upp en hemsida som i februari 2019 laddade på 25 sekunder till att bli snabbast i branschen till att skapa nya intäkter via SEO, SEM och SMM. Google Annonseringen som SDMG gjort för Bonti gav drygt 10 gånger pengarna i försäljning.

“Vi anlitade SDMG för SEM våren 2019 och såg genast resultat månad ett. Efter 6 månaders arbete hade vår försäljning från Google Ads och Google Shopping ökat med 175% och vår klick kostnad hade sjunkit med 42%. Jag kan lika varmt rekommendera SDMG som leverantör av SEM arbete som SEO.”

 

Tina Sundin

CEO & Founder, Bonti of Sweden AB

Nyckel till framgång med Google Annonsering

Ni skall naturligtvis ha attraktiva bilder och rätt copy i era annonser men allt handlar om att ha rätt setup, optimering och att hitta Rätt målgrupp i er Google annonsering. Våra specialister på SEM löser allt detta åt er. Ni kan luta er tillbaka och njuta av resultatet bara. Kontakta oss i dag för ett första samtal om hur vi kan hjälpa Er.

Läs mer – TJÄNSTER läs om våra tjänster inom SMM, SEO, AR, med mera här.