+46 72 16 40 020 info@sdmg.se

Sökmotoroptimering (SEO)

SEO är förkortningen av Search Engine Optimization, sökmotoroptimering på svenska. SDMG jobbar med fokus på On Page SEO – där vi optimerar hela eller delar av en kunds hemsida och i kombination med detta kan vi också erbjuda off page SEO som innebär att vi skapar relevanta inlänkningar till ert företags hemsida/hemsidor.

Våra SEO-tjänster

SDMG har mängder med kunder och exempel på hur vi skapat tydliga toppresultat till kunder inom e-handel, jämförelsesiter, e-health, rekryteringsföretag, reseföretag med mera.

– ON PAGE SEO – här optimeras befintliga sidor och adderas nytt content.
– OFF PAGE SEO – vi skapar bra inlänkar.
– HEMSIDOR – vi bygger helt nya hemsidor som från start byggs med fokus att skapa Bästa möjliga SEO grund.

“SDMG ökade vårt organiska sälj med drygt 400% på de första 5 månaderna. Det bästa är att SDGM skapar nytt content på min sida och till och med sådant som skapat mer försäljning i mina fysiska butiker. Av alla SEO-konsulter jag jobbat med genom åren är SDMG helt överlägsna”

Tina Sundin

Founder & CEO, Bonti of Sweden AB

Mer om SEO

SEO handlar om att skapa så relevant innehåll som möjligt för Google’s sökalgoritm. Många SEO-konsulter talar om komplexitet och att det är omöjligt att veta resultatet. SDMG vet hur man jobbar med SEO och kan Garantera att ni får resultat genom att arbeta med oss.

Varför sökmotoroptimering?

Man skall arbeta med sökmotoroptimering om man vill ha fler relevanta besökare till sin hemsida. Med rätt arbete med sökmotoroptimering uppnår man ökad trafik ju längre man arbetar aktivt med att förbättra sig.

– Ökad Rätt trafik
– Ökad försäljning
– Ökade marginaler

Sökmotoroptimering handlar ju om att fånga in människor som googlar efter det just Er business erbjuder. Genom att vara på första sidan på Google’s organiska sökresultat så fångar man in personer som är i en sök- och köpprocess. Man får Rätt trafik helt enkelt. Endast ca 2% klickar på Googles annonser och resten klickar in sig på det icke köpta resultat. Rätt trafik betyder Ökad försäljning.. och detta är den billigaste trafik man har. Man gör SEO jobbet rätt och har då oftast trafik i många år även om man skulle sluta arbeta med att utveckla sin optimering. Så. Vill man ha mer rätt trafik, ökad försäljning och ökade marginaler skall man satsa på SEO.

Läs mer – TJÄNSTER läs om våra tjänster inom SMM, SEM, AR, med mera här.